Retete vegetariene si vegane: Paste cu zucchini, masline si rosii in stil italian


Ador mancarea vegetariana si la fel de mult iubesc si specificul italian. Aromele sunt inconfundabile, pastele sunt ideale pentru orice pranz sau cina, sosul de rosii ofera licopen si alti antioxidanti necesari, legumele se imbina perfect. Acestea sunt doar cateva motive pentru a alege o cina vegetariana cu specific italian.

dsc_0315-4

Haideti sa vedem cum se prepara pastele cu zucchini, masline si rosii in stil italian, complet vegetarian si vegan:

Ingrediente necesare: paste de grau dur, masline fara samburi, rosii proaspete sau pasta de tomate, zucchini, ulei de floarea soarelui, sare, piper, oregano si busuioc.

Cum se prepara: Dovleceii zucchini se taie cuburi si se soteaza intr-o tigaie intr-o lingura de ulei de floarea soarelui si o cescuta de apa rece. Se adauga sare, piper si 2 catei de usturoi. Dupa 2 minute la foc mic adaugam rosiile/ pasta de tomate si maslinele. Lasam la foc mic sa se faca sosul. Cand rosiile sunt gata, adaugam pastele fierte si scurse de apa, oregano, busuioc si se stinge focul.

Pofta buna!

Advertisements

4 thoughts on “Retete vegetariene si vegane: Paste cu zucchini, masline si rosii in stil italian

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s