Gallery

Salata vegana in 7 culori: Probabil cea mai alcalinizanta salata cu putinta


Salata vegana in 7 culori contine: broccoli, salata verde, varza alba, varza rosie, susan, rosii cherry si masline kalamata. Este o salata vegana extrem de gustoasa, foarte satioasa si care ajuta la refacerea echilibrului alcalin in organism.

dsc_0064

Va amintesc faptul ca broccoli este una dintre legumele din topul alimentelor alcaline in lume. Asa se intampla si cu varza, asemenea si cu salata.

Cum prepar eu salata vegana alcalina in 7 culori: Maruntesc toate legumele. Adaug masline kalamata si susan crud, ulei de masline, zeama de lamaie si sare.

dsc_0059

Asta e tot. Avem o salata vegana, raw-vegana mai precis, gata in mai putin de 15 minute. Gustul este incredibil iar valoarea nutritiva este uriasa. Va asigur ca este mai hranitoare decat orice alta masa ati lua pentru ca va ofera o paleta larga de vitamine, minerale, antioxidanti necesari organismului.

Sper ca v-am convins sa preparati aceasta salata vegana exceptionala si sa includeti si alte alimente dorite. Nu uitati faptul ca legumele produc alcalinitate in organism, in mod special cele cu frunze verzi si de culoare verde cat mai inchis: broccoli, avocado, varza, gulie, conopida, spanac, rucola samd 🙂

Sa aveti sanatate mai presus de orice!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s