Gallery

Sandvis vegan grecesc: pasta de masline, ciuperci, ardei kapia si busuioc proaspat


Astazi vreau sa va impartasesc cel mai nou sandvis vegan realizat. Este satios, foarte gustos, din alimente naturale, fara conservanti, coloranti, arome artificiale. Ideal pentru vegani insa foarte potrivit si pentru vegetarieni si non-vegani, sandvisul de azi se prepara extra rapid 🙂

dsc_0210

Ingrediente: pasta de masline, ciuperci sotate, ardei kapia, busuioc proaspat. 

Combinatia este geniala. Abia am gustat-o si va pot spune ca te incanta pana peste poate. Gustul este genial iar satietatea pe care ti-o ofera este de necontestat.

 

Sandivsul vegan de azi este potrivit ca pranz, ca gustare, la serviciu, intr-o pauza in care vrei sa mananci ceva bun si rapid. Nu il recomand pentru micul dejun din cauza ciupercilor, care nu se digera cel mai usor. Ar putea sa mearga ca cina insa nu dupa ora 19.00.

Pofta multa si sanatate mai presus de orice!

Advertisements

4 thoughts on “Sandvis vegan grecesc: pasta de masline, ciuperci, ardei kapia si busuioc proaspat

  1. L-am facut si eu si este genial. Multumesc. Ai cele mai bune idei de retete vegane din cate am vazut vreodata. Sunt chiar cu capul pe umeri, fara complicatii si ingrediente misterioase. Numai ce trebuie si ce gasesc si eu la piata. Sa mai pui retete vegane grecesti. As vrea sa mai aflu. Cred ca m-a marcat calatoria in Grecia, acum 3 ani. Am fost imrpesionata fiindca acei oameni chiar apreciata retetele culinare vegetariene si vegane. Adica au retete foarte sanatoase, cu legume multe, ulei de masline, verdeata. As vrea sa mai pui retete grecesti. Si vegane, si vegetariene.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s