Gallery

Salata vegana satioasa: Cartofi copti, bok choy, rosii, masline si vinegreta de mustar


Mancarea vegana nu trebuie sa fie scumpa si greu de preparat. Dimpotriva. Mancarea vegana se prepara mult mai repede decat orice alta mancare. Totul fierbe mai repede.

O salata vegana simpla si rapida, pe care o iubesc enorm este cea despre care va vorbesc astazi. Se prepara in maxim 25 de minute, cu tot cu fiertul/coptul cartofilor.

dsc_00521

Ingrediente necesare: 5 cartofi, 1 salata bok choy, rosii cherry sau normale, masline, mustar, ulei de masline, sare.

Mod de preparare: Cartofii se coc la cuptor sau se fierb in coaja. Se decojesc, se taie marunt si se adauga bok choy spalat si tocat marunt. Adaugam rosiile, maslinele si apoi sosul.

Vinegreta de mustar se prepara din 3 linguri de mustar si 3 linguri de ulei de masline. Adaugati si un praf de sare si amestecati pana cand rezulta un fel de maioneza – sos. Sosul se toarna peste salata si se incorporeaza perfect, dand acesteia o aroma geniala 🙂

Pofta buna si sanatate multa!

Daca v-a placut reteta sau stiti cum poate fi imbunatatita, puteti sa lasati un comentariu mai jos. De asemenea, puteti sa descoperiti noi retete culinare vegane pe email sau sa dati like paginii de Facebook Vegantini. 

Advertisements

One thought on “Salata vegana satioasa: Cartofi copti, bok choy, rosii, masline si vinegreta de mustar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s