Gallery

Paste cu bok choy, ceapa, usturoi si masline: Una dintre cele mai simple retete vegane


Una dintre cele mai simple si rapide retete vegane este aceasta 🙂 Eu o prepar in 15 minute si este cu adevarat delicioasa, pe langa faptul ca este si foarte sanatoasa.

De ce ingrediente aveti nevoie: 500 de grame de paste de grau dur, 2 verze bok choy, turmeric pudra, 1 ceapa, 5 catei de usturoi, ulei de masline, sare, piper.

Fierbeti pastele al dente si lasati-le la scurs si racit.

dsc_0038

Separat, intr-o tigaie incapatoare, sotati ceapa si usturoiul in 2-3 linguri de ulei de masline timp de 30 de secunde. Adaugati varza bok choy tocata marunt si un sfert de lingurita de pudra de curcuma pentru culoare si aroma. Adaugati sare si piper si stingeti focul in 2 minute. Focul sa fie mic si invartiti mereu. Varza bok choy trebuie sa ramana inca verde.

Pastele scurse se adauga peste sosul cu bok choy, amestecati bine si serviti fierbinte 🙂

Asta e tot. O reteta cat se poate de simpla si totusi foarte gustoasa.

Pofta buna si sanatate mai presus de orice!

Advertisements

5 thoughts on “Paste cu bok choy, ceapa, usturoi si masline: Una dintre cele mai simple retete vegane

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s