Gallery

Paste primavera: Paste cu legume asortate in stil vegan


Mancarea vegana mi se pare de departe cea mai buna alegere pentru o viata sanatoasa si plina de savoare. Alegeti legume proaspete, un ulei de masline de calitate, paste din grau dur si rosii coapte sau sos de rosii. Adaugati arome si condimente naturale si veti avea cea mai simpla si gustoasa mancare din lume.

Azi vreau sa va arat cum fac eu cele mai simple paste cu legume asortate.

Ingrediente necesare: 500 de grame de paste din grau dur, 100 de grame de mazare, 1 zucchini sau un dovlecel, 1 ardei kapia, 1 morcov mic, 1 ceapa mica.

dsc_0537-4

Cum preparam cea mai simpla mancare vegana cu paste si legume: pastele se fierb al dente si se lasa la scurs. Sotam intr-o tigaie, in 3 linguri de ulei de masline si o cescuta de apa zucchini-ul tocat marunt, morcovul maruntit, mazarea, ceapa si 3 catei de usturoi. Sotam la foc mic timp de 5 minute. Vrem ca legumele sa isi pastreze o parte din consistenta si doar sa isi sporeasca aroma si sa isi inmoaie putin consistenta.

Pastele fierte se pun peste sosul rezultat cu legumele sotate. Stingem focul si acoperim cu un capac pentru ca toata mancarea sa prinda aromele din sos.

Se serveste cald alaturi de orice salata va place!

Pofta buna si multa sanatate!

Daca v-a placut reteta sau stiti cum poate fi imbunatatita, puteti sa lasati un comentariu mai jos. De asemenea, puteti sa descoperiti noi retete culinare vegane pe email sau sa dati like paginii de Facebook Vegantini. 

Advertisements

2 thoughts on “Paste primavera: Paste cu legume asortate in stil vegan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s