Gallery

Mancare vegana de fasole galbena pastai cu broccoli si patrunjel


Ceva mai gustos de atat nu am mai mancat de mult timp. Este o mancare vegana simpla, rapida, extrem de ieftina si foarte satioasa.

Ingrediente folosite: 500 de grame de fasole galbena pastai, 1 ardei kapia, 5-6 buchetele de broccoli, 1 morcov, 1 ceapa, oregano, busuioc, sare, ulei de masline, patrunjel.

dsc_0079

Cum am preparat mancarea de fasole in stil vegan: Am sotat intr-o tigaie ceapa si morcovul maruntite. Am adaugat o ceasca de apa si apoi am adaugat si fasolea galbena rupta in bucati mai mici. Am adaugat 3 cani de apa si am pus capacul. Am lasat la foc mic-mediu pana cand fasolea a fost fiarta complet. In oala am pus si oregano si busuioc, sare si un praf de piper.

Am adaugat broccoli marunt tocat, patrunjel proaspat si am stins focul. Pentru aroma am mai pus si 3-4 catei de usturoi insa este optional. Nu toti oamenii vor usturoi.

Asta e tot. Este o mancare vegana foarte simplu de preparat iar gustul este incredibil de bun cu toate ca fasolea nu este o leguma preferata pentru mine. Chiar m-a surprins 🙂

Sa aveti sanatate mai presus de orice si spor la retete culinare vegane, vegetariene si de post!

 

Advertisements

One thought on “Mancare vegana de fasole galbena pastai cu broccoli si patrunjel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s