Gallery

Veganismul poate ca nu vindeca diabetul dar ajuta enorm


Specialistii spun ca veganismul este o alegere extraordinara pentru cei bolnavi de cancer, diabet, probleme de tensiune, boli de inima, obezitate si nu numai. Lista continua cu numeroase boli grave pe care veganismul, spun specialistii, ar putea chiar sa le vindece.

Asadar, sunt medici care spun ca veganismul poate chiar sa vindece diabetul, printre alte boli. Cei care nu merg asa departe cu aceste afirmatii, raman la ideea ca diabetul poate fi tinut sub control in mod exceptional daca persoana bolnava devine vegana.

Ideea este simpla. Carnea nu este o alegere prea buna pentru diabetici si nici pentru bolnavii de inima, cancer sau obezitate. Din cate am citit si am auzit pana acum, de la cunostinte care au trecut sau trec prin aceste probleme medicale, medicii recomanda o dieta vegetariana sau chiar vegana atunci cand anumite boli se declanseaza.

Studii numeroase arata ca legumele si fructele detoxifiaza, ajuta la eliminarea toxinelor din corp precum si a metalelor grele si a otravurilor care ajung in corpul nostru din cauza poluarii, stresului si a alimentatiei gresite.

Si in cazul diabetului, dieta vegetariana si cea vegana ajuta enorm. Poate nu vindeca diabetul, asa cum spun multi medici. Dar ajuta enorm. Dati o sansa dietei vegetariene si daca sunteti chiar asa de zelosi, dietei vegane 🙂 Nu este greu, nicidecum imposibil. Sunt asa de multi vegani incat pur si simplu nu sta in picioare teoria care spune ca a trai fara carne nu este posibil. Este perfect posibil si s-ar putea sa fie chiar cheia catre o viata lunga si sanatoasa 🙂

Multa sanatate!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s