Gallery

Masline in cuib de dovlecel si rucola: mancare vegana de nota 10


Acolo unde exista imaginatie, exista noi retete culinare, unele mai impresionante decat altele. Asa se formeaza bucatarii adevarati, cred eu 🙂 Indraznesc sa schimbe cate un ingredient. Adauga ceva nou. Dau o noua aroma unui preparat clasic. Si lucrurile se schimba si se imbunatatesc adesea.

Azi am incercat ceva nou si trebuie sa va spun ca este genial. Salata de rucola cu dovlecei dati pe razatoarea de taitei, ulei de masline, sare, piper, masline kalamata.

dsc_0231

Aroma este geniala. In plus, salata este puternic detoxifianta, elimina grasimea de pe ficat, intinereste organismul, oxigeneaza puternic.

De asemenea, salata din dovlecel cu rucola este foarte alcalinizanta, un lucru deosebit de important pentru cei care doresc sa isi restabileasca pH-ul natural al organismului.

Nu uitati faptul ca salatele vegane se pot imbogati cu nuci, seminte, alune, seminte de canepa, susan, migdale, caju si nu numai. In acest fel ne asiguram atat necesarul de fibre, vitamine, minerale cat si de proteine.

Cat despre dovlecel, va arat mai jos instrumentul pe care il folosesc eu pentru a face taitei perfecti in doar cateva secunde 🙂 Costa 8 lei si il gasiti in hipermarket-uri, precum si in pietele locale de legume si fructe.

dsc_0222

Multa sanatate si spor la retete vegane noi si delicioase!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s