Gallery

Sandvis vegan delicios: Humus, bok choy, dovlecei


Este unul dintre cele mai bune wrap-uri vegane, cel putin din cate am incercat eu iar eu am incercat vreo 2-3 sute. Fara sa exagerez… 🙂

Intindeti un strat generos de humus intr-o felie de lipie libaneza. Adaugati o frunza de bok choy si la final un strat subtire de rondele crude de dovlecel. Rulati foaia de lipie libaneza si serviti unul dintre cele mai excelente sandvisuri vegane intalnite vreodata.

Va garantez ca humusul reprezinta cea mai buna baza pentru orice sandvis vegan. Deasupra trantiti ce foaie verde aveti prin frigider, de la varza pana la frunze de valeriana sau rucola.

Ideea esentiala este ca in humus se gasesc atat proteine, cat si fibre in cantitati mari de tot. Asta inseamna ca humusul hraneste si aduce satietate in acelasi timp. Maaare lucru pentru vegani si vegetarieni, precum si pentru cei care tin post. Stim cu totii cum e sa fi mancat si sa iti fie inca foame in nici 5 minute de la masa.

Sandivsul vegan cu humus, bok choy si dovlecei se poate lua la picnic sau la serviciu, la pachet. Va garantez ca orice non-vegan care iar mananca de la catering se va simti tentat sa faca schimb :))

Mult succes in tot ce faceti si multa sanatate!

Daca va plac retetele mele sau stiti cum pot fi imbunatatite, va invit sa lasati un comentariu mai jos. Obiectivul meu este sa gatesc mancare vegana cat mai sanatoasa si gustoasa asa ca primesc sfaturi utile cu mare bucurie. De asemenea, puteti sa descoperiti noi retete culinare vegane si vegetariene pe email sau sa dati like paginii de Facebook Vegantini. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s