Gallery

Cartofi copti si salata de stevie cu ridichi. Mancare vegana simpla si rapida


Cartofii se spala si se coc la cuptor, in coaja. Daca doriti, ii puteti fierbe in coaja si apoi ii decojiti. Rezultatul este cam acelasi. Cartofii se stropesc cu ulei de masline si cu sare si piper. Se adauga patrunjel si usturoi daca doriti, pentru mai multa aroma.

Separat, spalam stevie si o tocam fideluta. Eu mananc o singura legatura in mod cert. Asa ca daca mai am invitati la masa, adaug cam o legatura de persoana. Adaugam ridichi, seminte de floarea soarelui, ulei de masline si sare, zeama de lamaie si un prag de piper.

Daca doriti, puteti sa adaugati si alte seminte si nuci, otet de mere in loc de zeama de lamaie si chiar o portocala in compozitia salatei. Merge de minune fiindca este la fel de racoritoare.

Cartofii copti se servesc alaturi de aceasta salata racoritoare de primavara. Este un curcubeu culinar genial de gustos, tare sanatos, foarte hranitor.

Sa aveti pofta si multa sanatate 🙂

Daca va plac retetele mele sau stiti cum pot fi imbunatatite, va invit sa lasati un comentariu mai jos. Obiectivul meu este sa gatesc mancare vegana cat mai sanatoasa si gustoasa asa ca primesc sfaturi utile cu mare bucurie. De asemenea, puteti sa descoperiti noi retete culinare vegane si vegetariene pe email sau sa dati like paginii de Facebook Vegantini. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s