Gallery

Orez indian pe pat de salata de untisor. Mancare vegana delicioasa si rapida


Daca se poate sa fie rapida si delicioasa in acelasi timp, de ce nu… Prefer sa stau cat mai putin in bucatarie pentru a avea timp suficient si pentru alte lucruri. Am doi copii asa ca nu ma plictisesc niciodata :))

Astazi am descoperit o reteta culinara delicioasa, o combinatie culinara pe care o recomand cu maxima caldura: orez indian pe pat de salata de untisor.

Orezul se spala si apoi se pune la calit in 3-4 linguri de ulei de masline timp de 2 minute, la foc mic. Se adauga imediat apa si se lasa la fiert.

Se adauga sare, oregano, busuioc, 1 lingurita de curry pudra sau pasta, ce aveti in bucatarie 🙂

Salata de untisor se face din frunze de untisor bine spalate, stropite cu ulei de masline, sare si zeama de lamaie verde. 

Orezul se fierbe pana cand este perfect umflat. Se adauga apa cata este necesar 🙂

Asezati salata pe frundul unul castron larg si apoi orezul fierbinte. Serviti alaturi de un pahar de vin alb sau rosu, ce va place mai mult 🙂 Ambele se potrivesc de minune!

Sa aveti pofta si multa sanatate!

Daca va plac retetele mele sau stiti cum pot fi imbunatatite, va invit sa lasati un comentariu mai jos. Obiectivul meu este sa gatesc mancare vegana cat mai sanatoasa si gustoasa asa ca primesc sfaturi utile cu mare bucurie. De asemenea, puteti sa descoperiti noi retete culinare vegane si vegetariene pe email sau sa dati like paginii de Facebook Vegantini. 

Advertisements

One thought on “Orez indian pe pat de salata de untisor. Mancare vegana delicioasa si rapida

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s