Gallery

Ostropel de ciuperci si dovlecei cu sos de rosii si busuioc


Cred ca este una dintre cele mai gustoase mancaruri vegane din lume: ostropelul. Si se face simplu si rapid.

Ingrediente: ciuperci champignon, dovlecei, sos de rosii, usturoi, ulei de masline, busuioc, oregano, sare si piper.

Cum procedezi: sotam ciupercile champignon spalate, curatate si tocate. Le calim in 3-4 linguri de ulei de masline si o cana de apa cam 30 de minute sau pana sunt gata. Adaugam pasta de rosii, busuiocul, oregano, usturoiul, sare si piper. Mai punem o cana de apa si lasam sa scada la foc mic.

La final, adaugam felii de dovlecel si stingem focul. Punem capacul si lasam totul la innabusit timp de minim 5-6 minute.

Ostropelul vegan de ciuperci si dovlecei se serveste alaturi de vin alb sau rosu 🙂

Sa aveti pofta si spor la retete culinare vegane, vegetariene si de post!

Daca va plac retetele mele sau stiti cum pot fi imbunatatite, va invit sa lasati un comentariu mai jos. Obiectivul meu este sa gatesc mancare vegana cat mai sanatoasa si gustoasa asa ca primesc sfaturi utile cu mare bucurie. De asemenea, puteti sa descoperiti noi retete culinare vegane si vegetariene pe email sau sa dati like paginii de Facebook Vegantini. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s