Gallery

Salata vegana de zoodles, migdale si ulei de masline


Salatele de post sunt cele mai bune mancaruri pentru vegani si vegetarieni. Sunt pe primul loc. Apoi vin si restul preparatelor, fie ele supe, ciorbe, tocanite si deserturi 🙂

Cred cu tarie ca unul dintre cele mai importante aspecte ale vietii de vegan este sa fii creativ, sa te joci putin cu ingredientele din bucatarie.

Exemplul de mai jos sper sa va placa si sa va faca intr-atat de curiosi incat sa il incercati 🙂

Am folosit 1 zucchini, 10 migdale, 3 linguri de ulei de masline. Optional, puteti adauga zeama de lamaie, sare si piper. 

Zucchini se taie cu aparatul special de facut taitei. Rezultatul sunt noodlesii de zucchini, adica zoodlesi 🙂 Ii puteti considera paste raw-vegane 🙂

Migdalele se lasa la inmuiat si apoi se dau pe razatoarea mica, pe care probabil ca radeti si nucsoara, ghimbirul si alte asemenea.

Adaugati ulei de masline si serviti alaturi de orez, paste, taitei de orez sau ca atare 🙂

Pofta buna si multa sanatate!

Daca va plac retetele mele sau stiti cum pot fi imbunatatite, va invit sa lasati un comentariu mai jos. Obiectivul meu este sa gatesc mancare vegana cat mai sanatoasa si gustoasa asa ca primesc sfaturi utile cu mare bucurie. De asemenea, puteti sa descoperiti noi retete culinare vegane si vegetariene pe email sau sa dati like paginii de Facebook Vegantini. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s