Gallery

Paste vegan delicios: 7 retete vegane de incercat anul acesta


Paste vegan delicios si odihnitor :))) Veti gati mult mai putin decat restul lumii din simplul motiv ca gatiti vegan. Daca nu exista alimente de origine animala, gatitul se reduce la jumatate… cel putin 🙂

Va propun cateva retete vegane pe care sa le incercati anul acesta. Sunt retete pe care eu le voi prepara de Paste pentru ca mi se pare ca se potrivesc de minune.

Sa incepem cu stufatul vegan. Reteta este super simpla si este detaliata aici.

Urmeaza drobul vegan. Reteta este la fel de simpla si este detaliata aici.

Nu exista sarbatoare si masa de petrecere fara o ciorba de sezon asa ca va recomand un bors rusesc de loboda si cartofi. Reteta vegana aici.

Va propun o salata de rucola, in specific de Paste, dupa o reteta simpla aici.

De asemenea, un Paste vegan nu ar trebui sa treaca fara salata de untisor, care se mai numeste si salata mieilor si se serveste in mod traditional de Paste. Eu va propun sa o serviti alaturi de un orez delicios. Reteta vegana aici.


As mai recomanda o placinta de dovleac si mere
, placinta vegana 100% si atat de simpla incat veti dori sa o mai incercati. Reteta vegana de placinta cu dovleac si mere aici.

Nu as sarbatori Pastele vegan fara macris, o alta verdeata care se serveste in mod traditional la aceasta sarbatoare. Reteta de salata de macris aici.


In mare, asta ar fi tot pentru o masa imbelsugata, bogata, frumoasa, care sa ne sature si sa ne dea sanatate si vitalitate in acelasi timp. Va promit ca daca mancati aceste preparate vegane la masa de Paste, nu veti avea nevoie de medicamente, digestive, ceaiuri si alte remedii ca sa va refaceti stomacul, pancreasul, ficatul si inima 🙂

Sa aveti pofta, sa imi scrieti daca aveti corecturi sau imbunatatiri pentru aceste retete vegane! Si sa aveti un Paste fericit tare de tot 🙂

Advertisements

3 thoughts on “Paste vegan delicios: 7 retete vegane de incercat anul acesta

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s