Gallery

Salata vegana de loboda, masline kalamata si oregano :) Deliciu vegan rapid


Nu ma pot opri din cumparaturi :)) Sunt dependenta de cumparaturi de legume, verdeturi, fructe si alte alimente vegane. Le iubesc. Uneori cumpar prea mult. Cand o legatura de stevie este 50 de bani, cand o legatura de loboda este 30 de bani, cand un ghiveci de oregano este 5 lei si te tine si 3 luni daca stii sa il ingrijesti si sa il tunzi… E greu sa nu vrei sa mananci vegan πŸ™‚

Azi am preparat ceva delicios, o mancare vegana pe care o consider atat de satioasa incat as recomanda-o ca pranz sau cina.Β 

Am luat 2 legaturi de loboda frumoasa. Le-am spalat, frunza cu frunza, le-am tocat putin si am lasat in bol si coditele πŸ™‚

Am adaugat o mana de masline kalamata, cele rosiatice. Am adaugat ulei de masline, zeama de lamaie, sare, piper si oregano proaspat.

Rezultatul este delicios si sanatos, o mancare vegana de nota 10, gata in 5 minute maxim.

Va invit sa o preparati si voi si sa imi spuneti cum vi se pare. Mentionez ca pana anul acesta nici nu stiam ca loboda se poate manca in salata, cruda πŸ™‚ Stiam ca merge doar in ciorba πŸ™‚ Adevarul este ca merge de minune si in sanvis, daca nu vrei sa pui o foaie de salata verde si vrei ceva mai original, mai creativ, 100% vegan ❀

Sa aveti pofta, sanatate si spor la retete culinare vegane, vegetariene si de post!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s