Gallery

Paste picante cu mangold. Reteta vegana simpla si apetisanta


Mangold-ul este sfecla elvetiana si sincer sa va spun, nu are un gust atat de bun precum rucola sau sfecla, cel putin pentru mine.

Eu cumpar mangold din piata locala de legume si fructe. Costa 5 lei o legatura din care poti sa iti faci si salata si sa pui si la paste.

Si fiindca nu mi-a placut asa de mult gustul de mangold in stare cruda, am decis sa ii vin de hac intr-una dintre cele mai gustoase retete culinare cu putinta.

Ingrediente folosite: 3 frunze de mangold, 300 de grame de paste din grau dur, 3 peperoncino mici (ardei iuti mici, uscati), 6 linguri de ulei de masline, 3 catei de usturoi, putin busuioc si/sau oregano.

Fierbeti pastele al dente si lasati-le la scurs. 

Separat, intr-o tigaie de inox sau de care doriti, adaugati uleiul de masline si tocati marunt usturoiul. Lasati la calit la foc mic timp de 20 de secunde. Adaugati peperoncino tocati marunt, mangold-ul tocat marunt si apoi mai lasati la foc mic de tot inca 1 minut maxim. Adaugati pastele fierte si scurse si mai lasati la foc mic inca 2 minute maxim.

 

La final, adaugati busuiocul si oregano-ul si serviti alaturi de un pahar de vin rosu, alb, roze 🙂 

Cina este gata, sau pranzul, cum va doriti. Aceasta mancare vegana delicioasa poate fi cina sau pranz sau chiar brunch ❤

Sa aveti succes in bucatarie si in tot ce faceti!

Advertisements

2 thoughts on “Paste picante cu mangold. Reteta vegana simpla si apetisanta

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s