Gallery

Pasta peperone, spinaci, prezzemolo e cipolle


Paste din grau dur, ardei gras, spanac, patrunjel si ceapa 🙂 In caz ca voiati sa invatati si putina italiana, ma ofer sa va ajut, cat stiu si eu :))

Aveti in poza de mai sus una dintre cele mai bune mancaruri vegane din lume. Se prepara deosebit de simplu si rapid. Nu costa deloc mult, ci este chiar un preparat foarte accesibil.

Am folosit: 300 de grame de paste din grau dur, jumatate de legatura de patrunjel, un ardei gras copt si decojit, 2 fire de ceapa verde, ulei de masline, sare si un peperoncino, adica un ardei iute mic uscat, o mana de spanac mic, tanar.

 

Am fiert pastele al dente. E important sa nu le fierbeti de tot, pana se fac extra-fierte pentru ca trebuie sa luati in calcul si faptul ca la final le mai incingeti in tigaie.

Intr-o tigaie mare, adaugati 6 linguri de ulei de masline, la foc mic. Adaugati imediat peperoncino (ardeiul iute), ceapa verde tocata marunt de tot, ardeiul gras copt si tocat, patrunjelul, sare. Sotati la foc mediu timp de maxim 1 minut, 2 minute. Apoi puneti direct pastele fierte si scurse de apa. Imediat puneti si spanacul.

 

Mai amestecati pe foc inca 1-2 minute maxim. Serviti calde 🙂 Nu veti regreta! 

Sa nu va temeti sa puneti patrunjelul in ulei de masline fiindca nu ii va lua din aroma. El ramane tot verde iar aroma lui se imprastie pe paste. Jur ca as putea sa mananc paste cu ulei de masline si patrunjel in fiecare zi.

Multa sanatate si spor la retete culinare vegane, vegetariene si de post!

Advertisements

One thought on “Pasta peperone, spinaci, prezzemolo e cipolle

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s