Gallery

Supa vegana din 7 ingrediente care vindeca, vitaminineaza si detoxifiaza


Rosii, patrunjel, pastarnac, radacina de patrunjel, cartofi, morcov, fasole galbena. Sunt toate ingrediente pe care le-am folosit in supa mea vegana care vindeca, vitaminzeaza organismul si il detoxifiaza.


Licopenul din rosii este indicat pentru ca ofera antioxidanti extrem de utili intregului organism. Antioxidantii lupta cu radicalii liberi si ajuta la refacerea celulelor deteriorate, le vindeca sau ajuta la reinnoirea lor.

Patrunjelul alcalinizeaza organismul, pe langa faptul ca in aceasta verdeata gasim antioxidanti care lupta cu imbatranirea corpului, acizi esentiali care lupta impotriva cancerului si inflamatiei din corp. Atentie la faptul ca intr-un mediu alcalin, nici ciupercile, nici bacteriile, niciun virus si nici cancerul nu se pot dezvolta.

Cartofii sunt esentiali in casa noastra pentru ca are efect calmant si cicatrizant pentru mucoasa gastrica. Asa ca daca aveti o gastrita sau un inceput de gastrita, aciditate ridicata la nivelul stomacului, va recomand sa consumati cartofi fierti, in ce combinatie va place. Mai mult, cartofii contin fosfor si fier, de care avem nevoie pentru oase puternice, scut anti-imbatranire si nu numai.

Radacina de patrunjel este indicata pentru a elimina pietrele si nisipul de la rinichi, insa si pentru prevenirea cancerului, pentru stoparea obezitatii si pentru ca alcalinizeaza organismul extrem de rapid.

Pastarnacul este un detoxifiant natural si un aliat extrem de puternic pentru cei care doresc sa slabeasca. Fierbeti-l in supe si ciorbe, in tocanite si chiar copt la cuptor.

Fasolea galbena a fost dintotdeauna folosita in dieta si este cunoscuta pentru faptul ca detoxifiaza corpul, curata colonul, elimina toxinele din organism. Are aport mare de fibre asa ca ofera satietate pe termen lung.

Morcovii revitaminizeaza organismul, previn cancerul, au efect anti-imbatranire si previn bolile de inima. Ce altceva sa mai ceri si sa mai vrei de la o leguma pe care o gasesti la piata pe tot timpul anului. Cruzi, fierti, copti, sotati, murati, morcovii te ajuta sa fii sanatos oricand vrei tu πŸ™‚

Supa mea a fost gata in maxim 30 de minute. Am tocat radacinoasele (morcovi, radacina de patrunjel si pastarnacul) si le-am pus la fiert. Cand sunt fierte pe jumatate, se adauga si cartofii si fasolea galbena. Cand sunt fierte si acestea, adaugam sucul de rosii si mai lasam sa dea cateva clocote, maxim 2 minute. Adaugam patrunjelul tocat marunt si stingem focul. Blenduiti daca doriti sau mancati ca atare.

Eu am blenduit totul ca sa fac o supa-crema, asa cum vor copiii mei πŸ™‚

Pofta buna, multa sanatate si nu uitati sa gatiti vegan, macar din cand in cand πŸ™‚

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s