Gallery

Paste cu dovlecei si rosii in sos italian olio, aglio e peperoncino


Fierbem paste al dente, 300 de grame. Ar fi de ajuns pentru 2 persoane đŸ™‚ Le lasam deoparte, la scurs.

Separat, intr-o tigaie cu 10 linguri de ulei de masline, adaugam un peperoncino sau mai multi, in functie de preferinte. Peperoncino este ardeiul iute uscat. Scoateti-i semintele daca vreti sa nu fie mancarea prea iute. Adaugati si 2-3 catei de usturoi si un praf de sare.

Aici adaugam si putin busuioc si oregano uscate sau proaspete. Tot aici, la foc mic, adaugam si dovlecei tocati marunt. Ii lasam maxim 2 minute. Nu vrem sa se moleseasca de tot. Aici adaugam si rosii cherry sau rosii normale. Mai lasam putin pe foc, maxim 1 minut.


In tigaie vom adauga si pastele si apoi stingem focul. Punem capacul si lasam totul sa se innabuse maxim 10 minute. 

Servim totul asezonat cu patrunjel sau chiar langa o salata de patrunjel si rosii cherry, zeama de lamaie si ulei de masline, sare si un praf de piper.

Rezultatul este genial. Am mancat doua portii, pe a mea si pe a sotului meu. I-am facut mai pe seara si lui, dupa ce a fost de acord sa dea cu aspiratorul :))

Pofta buna, multa sanatate si va astept sa mai reveniti pe Vegantini pentru si mai multe retete culinare vegane, toate simple, delicioase si sanatoase!

Advertisements

One thought on “Paste cu dovlecei si rosii in sos italian olio, aglio e peperoncino

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s