Gallery

Salata vegana in 3 culori, vitaminizanta, alcalinizanta, detoxifianta


Rucola, porumb, ceapa rosie. Atat 🙂 Bine, si putin ulei de masline, un strop de zeama de lamaie, un pic de sare.


Daca va spun ca veti manca pana veti termina bolul? Mai rar se intampla asta cu alte salate, stiu :))

In mare, eu termin doua salate pe nerasuflate, la modul propriu: panzanella si salata aceasta dubioasa de porumb, rucola si ceapa rosie.

Rucola se spala si se taie bucati. Nu este acelasi lucru cu frunzele de papadie, care sunt amare. Rucola se cumpara si din piata locala insa nu multe lume are asa ceva. Eu iau de la piata Ramnicul Sarat, Bucuresti, sector 3. Locuiesc in zona si am pile la doamna cu verdeata, singura care aduce asa ceva 🙂 Glumesc, nu am pile. Doar ca sunt prima in piata. Imi duc fiica la scoala si in drum spre casa tai piata pe diagonala si trec fix pe langa ea 🙂 Nu plec niciodata cu mana goala.

Deci, rucola se spala si se toaca marunt. Adaugam porumb din conserva, caci altul nu am acum. Adaugam ceapa rosie tocata cum puteti si cum reusiti. Eu am tocat-o cam lenes. Potriviti de sare, ulei, piper, ce mai doriti voi. Adaugati zeama de lamaie sau otet 🙂 Garantat veti manca mai bine decat va imaginati. Daca aveti o bagheta proaspata, puneti-o pe masa 🙂 Sau o lipie libaneza!

Sa aveti pofta, sa mancati sanatos, sa aveti hrana buna in frigider si sa gatiti vegan cat mai des puteti si aveti dispozitie 🙂

Advertisements

One thought on “Salata vegana in 3 culori, vitaminizanta, alcalinizanta, detoxifianta

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s