Gallery

Salata vegana incredibil de apetisanta. Stevie, cuscus, marar si nu numai


Cuscusul din grau dur nu lipseste din casa noastra, asa cum nici pastele nu pot lipsi. As vrea sa gasesc cuscus integral si daca stiti cumva de unde se cumpara, dati-mi de veste si mie πŸ™‚


Pana atunci, folosesc din grau dur si ma multumeste pe deplin. Este o garnitura excelenta dar si un aliment care imbogateste nutritiv orice mancare si orice salata.

Pun cateva linguri de cuscus intr-un bol si torn apa fierbinte si o lingura de ulei, sare si busuioc sau oregano. Pun capacul si las sa se umfle. Mai pun apa daca e nevoie. Vreau sa fie umflat la maxim.

Cuscusul astfel obtinut se pune in salate, in ciorba, in sosuri pe care vrei sa le ingrosi, se consuma ca atare πŸ™‚

Azi am pregatit o salata incredibil de gustoasa: stevie cruda, ceapa tocata marunt, rucola, patrunjel, marar, cuscus, ulei de masline, otet, sare, piper.

Am mancat pe nerasuflate si fara sa mestec pana la capat :)) Asa fac de fiecare data cand descopar o mancare foarte gustoasa :)) E greu sa mesteci. Inghiti totul pe fuga desi ai vrea sa savurezi fiecare gura.

 

Va sfatuiesc sa o incercati pentru ca merita. Si sa aveti mereu cuscus in casa. Chiar este un aliment indispensabil pentru orice bucatarie, vegana, vegetariana sau non-vegana.

Mult succes, multa sanatate si spor la retete culinare vegane si vegetariene πŸ™‚

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s