Gallery

Orez indian, naut si patrunjel: o combinatie culinara genial de gustoasa


Mancarea vegana nu trebuie sa fie fada. Voi o pregatiti asa cum doriti, cum stiti ca va place. Foarte des aud ca multi vegani vor mai multe restaurante vegane. Le spun sa aiba rabdare fiindca voi deschide Vegantini cat mai curand :)) Pana atunci, puneti mana pe tigai si dati focul mai tare ā¤


Astazi am gatit ceva genial de-a dreptul. Am fiert nautul si apoi l-am sotat in tigaie, cu putin ulei de masline, boia de ardei dulce, patrunjel tocat mic de tot, sare si piper. L-am incins maxim 4-5 minute, ca sa ii dau culoare si aroma.

Separat, am fiert orez cu o lingura de curry nepicant, 4 linguri de ulei de masline si o frunza de dafin.

Orezul si nautul au facut cea mai buna echipa pentru un pranz satios, gustos si foarte sanatos. Am servit cu salata de patrunjel deasupra. Patrunjelul tocat a fost stropit cu zeama de lamaie, ulei de masline si sare. Asta e tot. E de ajuns pentru o masa cat se poate de consistenta si delicioasa.

Va recomand sa jonglati mai mult cu nautul. Adaugati-l in salate, dupa ce l-ati fiert bine. Faceti-l chiftele vegane sau humus cu diverse combinatii. Merge si in ciorba sau in tocanita de cartofi šŸ™‚

Multa sanatate si spor la retete culinare vegane, vegetariene si de post!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s