Gallery

Limonada de aur a zeilor: Lamai, turmeric, menta si ghimbir


Ador limonada. O iubesc dimineata, la prima ora. O iubesc si la amiaza, in loc de a doua cafea :)) Ma trezeste instant. E perfecta si cand ai musafiri in vizita si tu nu cumperi suc acidulat si nici fara acid. Ca e toxic si vrei sa apuci sa iti vezi nepotii si stranepotii, sa ii cicalesti si sa vezi ce mananca pe vremea lor :))


Limonada mai este fantastica si seara, dupa masa. Pe mine simt ca ma ajuta la digestie. E alcalinizanta asa ca e perfecta.

Astazi am incercat o limonada mai speciala: 2 lamai, putin ghimbir, un varf de cutit de turmeric si cateva frunze de menta.

Turmericul este extraordinar pentru ca are efect antiinflamator puternic. Are si o aroma super deosebita si da aceasta culoare pe care o vedeti in poze. De asemenea, turmericul este considerat leac pentru artrita, coxartroza, reumatism, artrita reumatoida, obezitate si cancer, printre multe altele.

Destul de interesant este si portofoliul ghimbirului. Nici menta si nici lamaile nu sunt mai prejos deloc πŸ™‚

Va invit sa faceti pauza de sucuri din comert si sa va preparati acasa propriile licori magice πŸ™‚ Nu doar ca nu dau efecte nedorite, ci dimpotriva, ele vindeca, repara ceva in organism, poate exact ce aveati nevoie πŸ™‚

Mult succes in tot ce faceti, spor la licori magice si nu uitati ca le puteti lua la servici, la sala sau le puteti pune in carafe sau chiar pahare cu picior pentru un efect genial la orice masa festiva πŸ™‚ ❀

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s