Gallery

Tocana curcubeu la cuptor. Reteta delicioasa pentru toata familia


David are 8 luni si a mancat cu pofta dintr-una din cele mai gustoase mancaruri vegane cu putinta. Clara are 7 ani si a mancat desi este mega-mofturoasa. Eu mananc si pietre cand imi e foame asa ca nu se pune ca mi-am pus doua portii. Sotul meu a primit jumatate de tava fiindca este in crestere :)) Glumesc. A primit mai mult fiindca e la dieta. Ce vedeti in poza este in mare parte alcatuit din calorii negative, adica cu cat mananci mai mult, cu atat slabesti mai mult.


Ingrediente: 1 kg de cartofi noi, 1 morcov mare, 1 capatana de broccoli, 2 fire de ceapa verde, 2 fire de usturoi verde, 1 pastarnac mic, 1 radacina de patrunjel mic, ulei de masline, oregano uscat, cimbru uscat, busuioc uscat.

Tocam legumele si verdeturile, le stropim cu ulei, adaugam verdeturile aromatice si dam la cuptor pana cand sunt toate rumene ca mai apoi sa le servim calde. Greu, stiu. Dificil si anevoios. Trist ca a trebuit sa stau in bucatarie 5 minute sa spal legumele, sa le toc, sa le bag in cuptor. Sotul meu stie ca am stat cel putin 1 ora sa fac cina asta :)))

Sa aveti pofta, sa fiti sanatosi, spor la retete culinare vegane si vegetariene! Nu uitati sa mancati vegan si vegetarian din cand in cand, cand vreti voi 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s