Gallery

Salata greceasca inedita, pana si pentru mine. Vegana, delicioasa, detoxifianta, alcalinizanta


Daca si pentru mine e ceva inedit, atunci chiar asa e. Deci, ca sa intelegeti mai bine, am doi copii. Si am avut cele mai ciudate pofte in sarcina, mai mult in prima decat in a doua. Am mancat ciorba cu prune, am mancat ceapa cu mustar in chifla, am vrut muraturi cu cozonac, mustar cu cozonac, salata de corcoduse, orez cu paine si , salata cu covrigei, covrigei cu smantana, castraveti murati in paine prajita la toast (cu tot cu castraveti, ei fiind pusi inauntru), pepene murat cu japoneze samd.

Sa revenim :)) Daca e alcalin, e bun. Inseamna ca nu da voie bacteriilor, parazitilor, virusilor, ciupercilor sa se inmulteasca si nici sa traiasca. Alcalinizarea reprezinta un obicei sanatos, ceva ce noi putem face acasa, din hrana, fara medicamente, fara bicarbonat de sodiu.


Azi am ales o salata vegana deosebita, inedita, ceva grecesc, cel putin dupa aspect si cateva ingrediente de baza.

Ingrediente: varza, patrunjel, rosii cherry, masline, seminte de canepa, zeama de lamaie, ulei de masline, sare, piper.

Am mancat excelent. Am pus din salata si intr-o lipie libaneza si am mancat cu o pofta incredibila. Combinatia este delicioasa. Daca vreti, adaugati-i si mai multa savoare cu putin iaurt vegan amestecat cu sare si mujdei. Deja este un mic si superb colt de rai vegan 🙂

Sa aveti pofta, sanatate si nu uitati sa gatiti vegan, macar din cand in cand, atunci cand simtiti voi nevoia!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s