Gallery

Panzanella fara gluten, cu nachos de porumb. Mancare vegetariana geniala


Panzanella este una dintre cele mai faimoase salate din lume. Este originara din Italia, din Toscana. Aici se face o ceapa rosie incredibil de aromata, gratie solului bogat in sulf.


Am facut rost de ceapa rosie insa nu din Italia :)) Am si niste rosii, aduse din Spania. Uleiul de masline este din Italia, patrunjelul este din Darasti, Romania :))

Nachos din porumb gasiti la Kaufland, marca lor K Classic. Nu contin decat porumb si sare si au gust de coaja de mamaliga, cum zice Lilishor :)))

Lili, ai dreptate, chiar zici ca e coaja de mamaliga :))

Deci, tocam rosiile, tocam si ceapa si patrunjelul, adaugam ulei de masline, sare, putina zeama de lamaie sau otet. Si servim totul cu nachos de porumb desi clasic se serveste cu paine uscata. Am vrut sa prepar panzanella fara gluten, deci fara paine. Si a iesit ceva demential de gustos. Da dependenta si va rog sa nu ma faceti pe mine responsabila pentru ca veti merge la piata in fiecare zi sa va luati rosii si ceapa :))

Sa aveti pofta, sa mancati ce va surade voua, sa fiti impacati cu hrana voastra si sa nu uitati sa alegeti vegan si vegetarian, macar din cand in cand!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s