Gallery

Salata in 3 culori magnifice: spanac, morcov si rosii


Bun, deci, tocam morcovul asa cum dorim, rosiile la fel si spanacul se rupe fasii sau se toaca si el la cutit. Stropim cu ulei de masline si zeama de lamaie. Adaugam un praf de sare pentru cine doreste.


Cam asta e tot, dragilor :))) Ce sa va mai spun. Viata grea, dificila, trista, lipsita de culoare :))

Ma fac sa rad cei care spun ca dupa ce ai dus o viata de non-vegan si apoi esti obligat, din diverse motive medicale, sa nu mai mananci nimic decat ce e vegetal, ca e ca si cum te-ai ingropa.

Mie nu mi se pare ca arata a mancare de ingropaciune. Poate fiindca m-am obisnuit cu ea sau poate fiindca ma atrag aceste culori vii 🙂

E adevarat ca preparatele non-vegane ne-au fost alaturi o viata intreaga, din primele zile ale nasterii, de la lapte si pana la grisul cu lapte al mamei, pana la placintele cu branza ale bunicilor samd. Insa viata ca vegan nu este deloc aproape de ingropaciune :)) E mai degraba o inviere, o adevarata inaltare. Na, ca tot e inaltarea azi :))

Simti ca esti mai usor, ca traiesti mai bine, ca digeri mai bine, ca organismul parca face lucrurile mai usor si mai eficient. Nu se simte doar la cum se imbunatateste tranzitul. Viata vegana se simte zilnic, de la primele ore din zi, de la energia pe care o ai dimineata si la cat de senin te bagi in pat seara.

Poate conteaza si ca nu ai gatit mult, ca nu ai stat sa racai tigai de mancare arsa si ca nu ai spalat vase :))) Cine stie!

Sa aveti succes in tot ce faceti si nu uitati sa gatiti si vegan, macar din cand in cand, atunci cand vi se face pofta de ceva proaspat 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s