Gallery

Salata mediteraneana de rucola, masline si rosii. O reteta de 2 minute pe care o vei adora


O faci in 2 minute si merge la pachet la serviciu. Deschizi cutia de mancare si vezi toate culorile curcubeului. Mananci si te simti revitalizat, plin de energie, vitaminizat asa cum te-ai simti dupa o cafea tare 🙂 Si nu glumesc deloc.


Am folosit urmatoarele ingrediente pentru a compune una dintre cele mai gustoase si sanatoase salate din lume, o salata mediteranana in toata regula: rucola, castraveti, rosii, masline, ulei de masline, sare, zeama de lamaie.

Optional complet este uleiul si la fel ar fi si sarea, si zeama de lamaie. Mai ales daca vreti sa luati o salata la pachet la serviciu, merge sa nu adaugati niciun fel de dressing fiindca ar putea sa curga din caserola/ borcan si fiindca salata se pleosteste :))

Mie imi place sa stea dreapta :))) Fecioarele astea si miciile lor obsesii ❤

Salata mediteraneana este gata in 2 minute, cu tot cu spalatul legumelor si tocatul lor. Adaugati si frunze de salata verde, busuioc, oregano proaspat, cimbru si ce mai doriti. Toate merg de minune si se potrivesc pentru o dieta mediteraneana simpla si sanatoasa. Cred ca este secretul unei vieti lungi si lipsite de boli grave.

Deci, in incheiere, va doresc numai salate bune, proaspete, sa arate asa de bine sa va bage colegii in invidie maxima, sa le dati share si sa faceti pofta tuturor cu o salata buna, ieftina, facuta acasa, asa ca niste oameni modesti ce suntem 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s