Orez indian cu menta si busuioc. Arome incredibile intr-un bol de orez


Bucataria din Livada | Retete vegetariene simple, delicioase si sanatoase

Orezul este in top 3 alimente esentiale in bucataria mea. Il folosesc foarte des, cot la cot cu pastele 🙂 ❤ Pe acestea stiti bine ca le iubesc mult si tocmai de aceea o mare parte din retetele de pe blog sunt cu paste.

Cat despre orez, cel mai des il combin cu legume si verdeturi. Este mai usor de digerat, foarte sanatos, mi se pare si foarte gustos asa. Plus ca ai la dispozitie sute de combinatii de orez + legume + verdeturi. Chiar nu se termina niciodata si niciun orez nu trebuie sa fie la fel cu cel de dinainte. O bucatareasa trebuie sa fie si originala fiindca daca servesti aceleasi 10 retete pe care le-ai invatat in tinerete, avem o problema. Se numeste rutina :))

Astazi am experimentat putin. Am folosit urmatoarele ingrediente: 300 de grame de orez, curry nepicant, morcov tocat marunt, ceapa alba, menta, busuioc…

Vezi articolul original 180 de cuvinte mai mult

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.