Terci de ovaz cu stafide grecesti, miere si seminte de dovleac


Delicii de post aduse din rai ❤ Ovaz, seminte de dovleac, miere naturala, stafide grecesti 🙂 O combinatie geniala!

Micul dejun este deosebit de important iar parerea mea este ca cel mai sanatos este micul-dejun vegan / vegetarian/ de post.

Iata de ce ingrediente aveti nevoie pentru un mic-dejun ca cel din poza:

  • 100 de grame de tarate de ovaz
  • o mana de stafide
  • o mana de seminte de dovleac
  • miere sau sirop de artar

Cum procedam?

  1. Fierbem taratele de ovaz in apa, la foc mic, amestecand mereu. Optional, puteti sa fierbeti ovazul in lapte de ovaz, in lapte de migdale sau de canepa.
  2. Cand terciul de ovaz s-a racit, adaugam stafide, seminte de dovleac si miere 🙂
  3. Optional, adaugati si alte fructe si nuci, seminte si pseudocereale care va plac.

Mult succes in tot ce faceti, sanatate si pofta buna!

Advertisements

One thought on “Terci de ovaz cu stafide grecesti, miere si seminte de dovleac

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s