Supe si ciorbe vegane


Supele si ciorbele ocupa un loc important in planul unei alimentatii sanatoase. Consider ca digestia se imbunatateste daca zilnic mancam o supa sau o ciorba. Evident, sa fie naturala, din legume si verdeturi, poate si un strop de ulei de masline sau ulei de floarea soarelui. Sa aiba bors sau suc de rosii, sau sa fie simpla, alba. Poate fi acrita cu zeama de lamaie sau cu macris ­čÖé

Important este sa fie naturala, fara arome si condimente artificiale. Altfel nu doar ca nu isi mai are rostul, ci este de preferinta sa lipseasca de pe masa.

Va ofer cateva dintre supele si ciorbele pe care eu le prefer, supe si ciorba vegane:

Supa vegana de pleurotus, cartofi si mazare ­čÖé Un deliciu culinar de nota┬á10!

Supa miso delicioasa: Celebra supa japoneza, preparata acasa in 30 de minute

Ciorba vegana de loboda. Reteta gata in 25 de minute

Supa minestrone cu accent moldovenesc :)) Vegan, delicios, rapid

Supa-crema de conopida, broccoli si rosii. Dieta antiinflamatorie e geniala

Supa vegana din 7 ingrediente care vindeca, vitaminineaza si detoxifiaza

Ciorba de naut, un deliciu culinar vegan de nota 10

Ciorba de varza si alte 6 legume: Cel mai eficient remediu pentru kilogramele in plus

Supa limpede de legume si hrisca. Mancare vegana fara gluten